Top

GELUKSKAARTEN

Welkom bij Gelukskaarten.


Het kleine geluk van alledag. Dat is mijn inspiratie voor deze wenskaarten. Om er iedere dag aan herinnerd te worden dat geluk in kleine dingen zit. In een glimlach, een herinnering, een even aantal sokken aan de waslijn......

Daarom ook worden de kaarten zo duurzaam mogelijk geproduceerd, met de duurzaamste technieken die momenteel voorhanden zijn: het papier, het drukproces...... maar wel op het mooiste papier dat te vinden is en met een mooie bijpassende envelop. Ook dat draagt bij aan het geluk. 

Gelukskaarten ontwerpt op aanvraag ook gepersonaliseerde wenskaarten,

zoals deze voor yogastudio Persona Secum.....                                                                            en deze voor quiltshop Aztec Rose.

                                                                           

Ook voor speciale gelegenheden, zakelijk en privé, zoals conferenties, verhuizingen, huwelijken, geboorte, jubilea en andere feestjes en feesten, kerst.... ontwerpen we graag een toepasselijke kaart voor je.

Zoals deze voor een verhuizing:

                                                                         

Neem contact op met mij via lucy.gelukskaarten@gmail.com voor meer informatie.

© 2018 Lucy Okkema - Op alle afbeeldingen op deze website berust copyright. Het gebruiken en/of dupliceren van deze afbeeldingen is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Klik hier om contact op te nemen.